Về chúng tôi

Tại Ngon Hội An, sự phát triển của ẩm thực qua từng giai đoạn được thể hiện một cách rõ nét, câu chuyện về một miền ẩm thực giàu sự đa dạng trong chính nguồn nguyên liệu, từ vùng biển cả rộng lớn đến vùng đất đai phì nhiêu, từ những cánh đồng xanh màu lúa mới đến những vườn rau xanh mát, tự nhiên luôn là chủ đề để Ngon tự tin mang đến cho khách hàng bằng tất cả những trải nghiệm. Một câu chuyện ẩm thực được viết riêng cho mảnh đất giàu nghĩa tình, mang đến giá trị của sự kết nối – đoàn viên, mang thực khách trở về một miền xưa cũ với những hồi ức tuyệt vời về bữa cơm gia đình bằng những mộc mạc, chân chất nhất.

Sharing from Mrs. Kieu

Mrs Kiều Phan – Nhà sáng lập và điều hành Mrs Kiều Phan bắt đầu hành trình đam mê ẩm thực của chính mình tại mảnh đất Hội An bằng chuỗi ẩm thực mang đậm bản sắc văn hoá dân tộc. Với mong muốn mang lại giá trị đoàn viên. gắn kết trong chính câu chuyện ẩm thực của mình. Mrs Kiều Phan đã viết lên từng chương ẩm thực đầy tự hào cũng Hội An, góp phần đưa thương hiệu ẩm thực Việt vươn xa trên thương trường quốc tế. Câu chuyện về Mrs Kiều Phan cùng thương hiệu ẩm thực của chị đã truyền đi nguồn cảm hứng cho rất nhiều người trẻ trên con đường khởi nghiệp.

border-left
border-right

We connect farmers, butchers and cooks

The critical moment for us was the decision to have our own meat. We stared to work with butchers and farmers, and together we found a way to age beef. We learned to make our own sausages and have brought the meat of heritage Preštice pigs back on to plates.

See all the way into our kitchen

Our menu mirrors the restaurant’s design in marrying inspiration from old school butcher shops with modern steakhouse cuts and presentations, plus the unexpected flare that Quality Branded has come to be known for. Dishes like our renowned Slab Bacon, Peanut Butter, and Jalapeño, the Tomahawk Ribsteak, The Three Filets, and Corn Crème Brûlée are menu staples, and tableside presentations add even more excitement to any meal.

Our Story

Since 1994

Starting as a small family restaurant now Boucherie offers one of the best steak experiences in New York city.

The Food

Our barbecue recipes have been passed down from one generation to another to keep the tradition & offer a quality steak dining experience.

Quality

We only use the highest quality of ingredients for all Boucherie recipes. Focus is always to serve and present a memorable dinner.
Chef James Kohela

Get to know the Chef and you will start to enjoy dining out even more